Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Sauna Custom Maatwerk - Relax Outdoor

Sauna's

Bij Relax Outdoor bouwen we privé wellness-installaties op maat en in standaardformaten. Wij denken mee in het volledig inrichten van uw Wellness ruimte, en kunnen oplossingen bieden in alle soorten maten en vormen. Denk hierbij aan Sauna's - Infraroodcabines - Stoomdouches - Hammam/Zout/IJs cabines en nog veel meer. Als U het kan dromen kunnen wij het realiseren! Ontdek hieronder meer over onze modellen en mogelijkheden.

Onze Sauna's

Infraroodcabine Relax Outdoor

Infrarood

Het grootste verschil tussen een traditionele sauna en een infrarood sauna is zonder twijfel het positieve effect van infraroodwarmte op uw spieren en gewrichten. De infraroodwarmte dringt dieper door in uw huid waardoor het echt zijn werk kan doen. U zult merken dat het helend werkt op uw spieren en gewrichten. Relax Outdoor heeft veel modellen infraroodcabines en zelfs een cabine met voorgevormde zetels.

Bekijk Mogelijkheden
Infrawave infraroodcabine

Infrawave

Infrawave Saunas zijn door de uitstekende prijs / kwaliteitverhouding een van de meest populaire en meest verkochte infraroodcabines in Europa. De cabine is royaal uitgerust met de laatste innovaties op het gebied van indoor wellness. Zoals de naam al doet vermoeden, combineert Infrawave Combi het beste van de sauna en infraroodtherapie. Daarnaast zijn de Infrawave ook als zijnde alleen infrarood of alleen traditioneel sauna leverbaar.

Bekijk Mogelijkheden
Wellness buiten bij zwembad

Outdoor

Een Sauna of Wellness bied u ontspanning in eigen huis maar in onze passie voor tuinen moet dit uiteraard ook in uw tuin kunnen. Daarom hebben wij ook een speciale lijn met cabines en mogelijkheden welke geschikt zijn voor Outdoor gebruik. Op deze manier kunt u binnen en buiten nog beter verbinden en opzoek gaan naar Wellness sensaties in eigen natuurlijke omgeving. Ook hierbij zijn alle wensen mogelijk.

Bekijk Mogelijkheden
Sauna Alpha Venus

Sauna

Met onze saunas zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan. De Cabines zijn in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen waardoor wij voor elke bestaande of nieuwe situatie een mooi invulling kunnen produceren. Dit uiteraard met een groot scala aan verschillende materialen, kleuren en technieken om zo een sauna ervaring te creëren welke onvergetelijk zal zijn.

Bekijk Mogelijkheden
Stoomcabine met ijsmogelijkheden Relax Outdoor

Wellness

Exclusief en van hoge kwaliteit zijn onze wellness oplossingen welke een praktische en elegante oplossingbieden voor moderne behoeften. Deze kunnen zowel professioneel als in een privé wellness-concept worden toegepast. Bovendien kunt u, terwijl u geniet van het ritueel van reiniging en welzijn, in volledige intimiteit genieten van de voordelen van kleurlicht- en aromatherapie. Denk hierbij aan Hammam, Stoomcabines, Douches , IJscabines of Zoutcabines.

Bekijk Mogelijkheden
Maatwerk Slatted Sauna met Zoutwand | Relax Outdoor

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen en/of ruimtes waar een normale cabine niet aan voldoet of past? Dat is alsnog geen probleem! Zoals eerder gesteld maken wij bij Relax Outdoor dromen waar, waneer deze dromen niet zijn gebonden aan de standaard kunnen wij uw wensen laten tekenen en produceren om zo uw droomcabine te realiseren. Denk hierbij aan speciale afmetingen, afwerkingen of een combinatie van technieken en opties. Alles is mogelijk.

Bekijk Mogelijkheden