Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
relax outdoor verkoper

Over relax outdoor

Wie zijn wij? Relax Outdoor is een gezellig, enthousiast en gepassioneerd team wat Outdoor en Wellness dromen in heel Nederland realiseert!

Zo gaan wij met een klant in gesprek over zijn/haar wensen om de tuin bij de woning te kunnen betrekken. Wij denken niet in losse producten maar in totaaloplossingen.

De afgelopen jaren hebben we een sterke groei doormaakt en is ons team vergroot. Zoals je ziet zijn soms ook dezelfde personen op de foto’s te zien.
Wij doen namelijk alles zelf in eigen beheer. Van de eerste kennismaking en de verkoop tot de service en nazorg en zelf een verhuizing van onze prachtige producten over 20 jaar. Het gehele team is op meerdere vlakken in te zetten en daar zijn we enorm trots op.Wij gaan graag met uw droom aan de slag! En zorgen voor een passende maatwerk oplossing met producten de meest prachtige merken op het hoogste niveau!

In onze eigen woorden wij kunnen alles realiseren in uw tuin behalve het groen.

team relax outdoor
Samples verkoop
service relax outdoor
serviceteam

Waarom Relax Outdoor?

Prachtige Showroom

Zien waar het om draait

In onze ruime showroom laten wij u kennismaken met onze prachtige producten. Totaalplaatjes staan hier centraal waardoor u de visualisatie kunt maken, hoe wij uw outdoor & wellness dromen kunnen realiseren. In onze showroom tonen wij meerdere opzetten zoals deze in uw tuin kunnen komen te staan met een greep uit onze prachtige producten.

Meedenken van A tot Z

Van ontwerp tot realisatie

Bij Relax Outdoor kunt u alles onderbrengen. Uw droom vertalen wij naar een realisatie, hierin denken wij mee in het ontwerp, de juiste materialen en producten en de uiteindelijke oplevering. Relax Outdoor focust zich op een breed portfolio waardoor u als klant zijnde zich met 1 bedrijf kunt koppelen om uw Wellness & Outdoor dromen waar te maken.

Eigen Service Team

Service

Zoals uw weet hebben zelfs onze producten soms onderhoud en service nodig. Bij Relax Outdoor doen we dit allemaal in eigen beheer om zo uw vaste contactpunt te blijven en alles volgens de juiste stappen te onderhouden. Hiervoor gebruiken wij de juiste producten, gereedschappen en materialen. Het juiste product verkopen is 1 maar u laten blijvend van het product laten genieten is voor ons zeker zo belangrijk.

Persoonlijk Contact

Advies op maat

Uw dromen zijn 1 maar uw dromen een realisatie maken is een totaal ander verhaal. Wij denken graag mee in de juiste oplossingen - technieken en ontwerpkeuzes om zo uw dromen perfect te maken. Door ons ruime portfolio aan merken en technische bouwkennis kunnen wij overal in meedenken. Zo kunt u met 1 partner contact houden en wordt toch alles gedaan.

Erkende Monteurs

Wij doen alles in eigen beheer

Wij hebben onze eigen bezorg en montage teams, welke alles in eigen beheer naar uw wens brengen. Het voordeel van ons team is dat zij op meerdere vlakken in te zetten zijn en dus ook meerdere aspecten binnen het bedrijf onder de knie hebben. Zo komt u mensen van de verkoop ook tegen bij de installaties. Dat is nog eens persoonlijk contact met de klanten.

Internationale Awards

Erkenning door de Fabriek

Wij hebben als enigste Nederlandse dealer de international service award gewonnen. Dit is over alle Caldera dealers ter wereld bekeken en dus een enorm grote eer. Uiteraard ook een eer die wij hoog willen houden. Wij doen er alles aan om onze service te blijven verbeteren en deze award te blijven winnen uiteraard. Ook in 2023 is Relax Outdoor wederom in de prijzen gevallen.