Endless PoolsRensonSaunaOver onsContactWebshop

Endless Pools

Het twee-in-één ontwerp combineert een zwemstroom met de luxe van hydromassage.Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen.Laat u gewoon wegzakken in onze ergonomisch ontworpen hydromassage-zitplaatsen en de drukknoppen voor de bediening staan binnen uw bereik. Schakel de hydrotherapie-jets aan om uw stress te laten wegsmelten of creëer sfeer met de onderwaterverlichting.Met de beste Endless Pools-zwemstroom op de markt kunt u genieten van de veelzijdigheid van een fitness-zwembad. U kunt de snelheid aanpassen, van een lichte schoolslag tot een uitdagend zwemtempo van 1:11/100 m. Voor nog meer flexibiliteit in uw training kunt u onze onderwaterloopband toevoegen.Alle modellen bevatten ons strakke, stijlvolle ontwerp met een duurzaam stalen kader onder de moderne bekleding van onze onderhoudsvrije omkastingen. Met opties zoals ons Bluetooth-muzieksysteem met 8 luidsprekers en onze accessoires voor waterfitness kunt u uw zwembad aanpassen zoals u het wilt.

Onze Endless Pools

Endless Pools E serie Zwemspa

Endless Pools E-Serie

De E-serie is het neusje van de zalm in de wereld van Zwemspa's. In deze serie zorgt de unieke zwemmachine voor een traploos instelbare stroming wat zelfs voor getrainde sporters een uitdagend tempo is. De optionele onderwater loopband zorgt voor een full-body workout in deze zwemspa!

Bekijk E-Series
Endless Pools X Serie

Endless Pools Swimcross

De X-serie oftewel Swimcross combineert een waterstroming met meerdere jetstralen op verschillende snelheden om een volledig fitness- programma aan te bieden. Deze stroming in combinatie de luxe uitstraling en de hydromassage zitplaatsen zorgen voor de perfecte balans in ontspanning en een sport!

Bekijk X-Series
Endless Pools R Serie

Endless Pools Recsport

De R-serie maakt voor recreationeel zwemmen de bouw van een Zwembad overbodig. In deze Zwemspa kun je met meerdere personen Zwemmen, ontspannen, maar vooral genieten van al het moois van het leven te bieden heeft. Deze modellen bevatten eveneens ons strakke ontwerp en performance.

Bekijk R-Series