Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Endless Pools Recsport R500 realisatie

Endless Pools

Het twee-in-één ontwerp combineert een zwemstroom met de luxe van hydromassage. Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen.Laat u gewoon wegzakken in onze ergonomisch ontworpen hydromassage-zitplaatsen en de drukknoppen voor de bediening staan binnen uw bereik. Schakel de hydrotherapie-jets aan om uw stress te laten wegsmelten of creëer sfeer met de onderwaterverlichting.Met de beste Endless Pools-zwemstroom op de markt kunt u genieten van de veelzijdigheid van een fitness-zwembad. U kunt de snelheid aanpassen, van een lichte schoolslag tot een uitdagend zwemtempo van 1:11/100 m. Voor nog meer flexibiliteit in uw training kunt u onze onderwaterloopband toevoegen.Alle modellen bevatten ons strakke, stijlvolle ontwerp met een duurzaam stalen kader onder de moderne bekleding van onze onderhoudsvrije omkastingen. Met opties zoals ons Bluetooth-muzieksysteem met 8 luidsprekers en onze accessoires voor waterfitness kunt u uw zwembad aanpassen zoals u het wilt.

Onze Zwemspas

Relax Outdoor is exclusief dealer van de Endless Pools Zwemspas en Fitness Systems. Endless Pools is al jarenlang de toonaangevende marktleider in zwemspas. Dit door de unieke tegenstromingen en exclusieve onderwater loopband optie.

Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen.

Uw fitness-systeem van Endless Pools wordt voorgemonteerd en bedrijfsklaar geleverd. Het kan geïnstalleerd worden op eender welke ondergrond die stabiel en waterpas is: bouw uw terras of garage om tot een zwembadruimte of bouw een nieuwe constructie voor uw toekomstige welzijn. Dit met een enorm snelle levertijd waardoor u direct kunt beginnen met genieten.
Endless Pools

E-Serie Fitness SystemsDe E-serie is het neusje van de zalm in de wereld van Zwemspa's. In deze serie zorgt de unieke zwemmachine voor een traploos instelbare stroming wat zelfs voor getrainde sporters een uitdagend tempo is. De optionele onderwater loopband zorgt voor een full-body workout in deze zwemspa!

- Mogelijkheid tot een dual zone (zwembad-jacuzzi) met 2 individuele temperaturen
- Beste Zwemstroming in een zwemspa
- Unieke onderwaterloopband
- Fastlane Zwemmachine met een tempo to 1:11/100m
- De perfecte keuze voor sporters en revalidatie
Bekijk Modellen
Endless Pools

Swimcross Jetstream Zwemspa

De X-serie oftewel Swimcross combineert een waterstroming met meerdere jetstralen op verschillende snelheden om een volledig fitness- programma aan te bieden. Deze stroming in combinatie de luxe uitstraling en de hydromassage zitplaatsen zorgen voor de perfecte balans in ontspanning en een sport! Ons SwimCross-trainingssysteem combineert een stralende weerstand met vijf snelheden en slimme eigenschappen om een volledig fitness-programma aan te bieden voor alle leeftijden.

- Mogelijkheid tot een dual zone (zwembad-jacuzzi) met 2 individuele temperaturen
- Ergonomisch gevormde hydromassage zitplaatsen
- Ideale prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk Modellen
Caldera Spa

Recsport Jetstream Zwemspa

De R-serie maakt voor recreationeel zwemmen de bouw van een Zwembad overbodig. In deze Zwemspa kun je met meerdere personen Zwemmen, ontspannen, maar vooral genieten van al het moois van het leven te bieden heeft. Deze modellen bevatten eveneens ons strakke ontwerp en performance.

- Mogelijkheid tot een dual zone (zwembad-jacuzzi) met 2 individuele temperaturen
- Ergonomisch gevormde hydromassage zitplaatsen
- Ideale prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk Modellen