Caldera SpasEndless PoolsFantasy SpasRensonOutdoorContact

Fantasy spas

Fantasy spa's is begonnen met 1 doel voor ogen : Spa's voor iedereen toegankelijk maken. Fantasy Spabaden zijn kwalitatief hoogstaande uit kunststof vervaardigde spabaden die tegen een stootje kunnen. Het ideale aan deze spabaden is dat deze gewoon in het normale 220v stopcontact kunnen en het dus een plug-and-play systeem is.

Fantasy spa's zijn namelijk binnen no-time gebruiksklaar. Het bad kan makkelijk worden opgepakt en geïnstalleerd, vullen met de waterslang, stekker in het stopcontact en u kan meteen beginnen met genieten en ontspannen.

Onze Fantasy Spas

Aspire®

Verander elke ruimte in een privéoase met deze kleine hot tub. Paren of alleenstaanden kunnen spanning wegsmelten in dit ruime tweepersoons ligbed. Deze hot tub is perfect voor balkons en past door elke standaard deuropening.

Bekijk Aspire

Embrace®

De unieke vorm van deze spa maakt het mogelijk om perfect in krappe ruimtes te passen. Hoewelklein in lay-out offert de Embrace geen kwaliteit.

Bekijk Embrace

Splendor®

De Splendor beschikt over een barrière-vrije zitplaats, perfect voor een soloweek of om te praten metvijf van je beste vrienden. De ingebouwde afstelklep zorgt voor een persoonlijke massage van de jetsof geniet van de whirlpoolfunctie.

Bekijk Splendor

Drift®

De compacte Drift biedt maximaal comfort zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Leunachterover en ontspan terwijl de 17 jets je stress en spanning masseren.

Bekijk Drift

Entice®

Strek je uit met vrienden of geliefden in het grootste hottubmodel in de Fantasy-serie. Met zijncomfortabele lay-out met een diepe zitlounge en een open zitbank op de bank is deze ruim genoegvoor maximaal vijf volwassenen.

Bekijk Entice

Enamor®


De Fantasy Spa Enamor is een van kleinere modellen, maar deze spa bied meer dan voldoende ruimte door zijn fantastische indeling. Deze 3 persoons Spa kan uitgerust worden met een tafel die over de spa heen ligt waardoor je deze nooit meer wilt verlaten

Bekijk Enamor