Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Fantasy Spa gezin

Fantasy spas

Fantasy spa's is begonnen met 1 doel voor ogen : Spa's voor iedereen toegankelijk maken. Fantasy Spabaden zijn kwalitatief hoogstaande uit kunststof vervaardigde spabaden die tegen een stootje kunnen. Het ideale aan deze spabaden is dat deze gewoon in het normale 220v stopcontact kunnen en het dus een plug-and-play systeem is.

Fantasy spa's zijn namelijk binnen no-time gebruiksklaar. Het bad kan makkelijk worden opgepakt en geïnstalleerd, vullen met de waterslang, stekker in het stopcontact en u kan meteen beginnen met genieten en ontspannen.

Onze Fantasy Spas

Entice

Ga voor duurzaamheid en design met de Fantasy Spa Entice. De spa is al draaiende gegoten, waardoor zowel minder materiaal als arbeid vereist is. Door in te korten op het materiaal is de spa niet alleen duurzaam, maar ook licht van gewicht om verplaatsing nog makkelijker te maken.

Bekijk Spa

Drift

Geniet met uw familie of vrienden van een heerlijke spa met de Fantasy Spa Drift voor 4 personen. Dankzij het rustieke design en het formaat past de spa in iedere tuin en op ieder dak terras. Kom nog meer tot rust met de ingebouwde waterval. Ontspan van de massage die de jets u geven terwijl u gezellig met anderen aan het kletsen bent.

Bekijk Spa

Embrace

De Fantasy Spa Embrace voor 3 personen past dankzij het rustieke design in iedere tuin of op ieder dak terras. Dankzij de driehoekvorm past deze whirlpool gemakkelijk in hoeken en smalle plekken. Ontspan alleen, met zijn tweeën of drieën van heerlijke hydrotherapie. Maak gebruik van de ingebouwde waterval om nog meer tot rust te komen.

Bekijk Spa

Aspire

Met de Fantasy Spa Aspire voor 2 personen geniet u van een heerlijke spa in uw tuin of op uw balkon. Het rustige design en hydrotherapie helpen u om volledig te ontspannen. Dankzij het verwijderbare dienblad hoeft u niet meer tussendoor uit de spa om bijvoorbeeld drinken te halen, maar heeft u alles wat u nodig heeft altijd binnen handbereik. Zo geniet u, samen of alleen, ongestoord van een heerlijke spa.

Bekijk Spa

Enamor

Een Fantasy Spa Enamor is een whirlpool die al draaiend wordt gegoten. Dit is een productieproces dat minder arbeid en materiaal vereist dan meestal nodig is voor een traditionele spa in acryl. Deze spa’s zijn extreem licht van gewicht en kunnen dus eenvoudig ge- of verplaatst worden in de tuin of zelfs naar een andere stad.

Bekijk Spa

Enamor Premier

Een Fantasy Spa Enamor Premier is een whirlpool die al draaiend wordt gegoten. De Enamor premier heeft alles prachtige features van de gewone Enamor maar de premier variant zorgt voor een exclusievere uitstraling door het gebruik van houtprint in de panelen en luxueuze buitenverlichting.

Bekijk Spa

Entice Premier

Een Fantasy Spa Entice Premier is een jacuzzi die al draaiend wordt gegoten. De Entice premier heeft alles prachtige features van de gewone Entice maar de premier variant zorgt voor een exclusievere uitstraling door het gebruik van houtprint in de panelen en luxueuze buitenverlichting en de optionele hoofdkussens.

Bekijk Spa