Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Relax Outdoor realisatie zwembad

Zwembaden

Bent u op zoek naar een prachtig zwembad voor uw eigen achtertuin? Bij Relax Outdoor bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige zwembaden voor particulieren. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw droom van een eigen zwembad werkelijkheid wordt.

Onze zwembaden worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Of u nu kiest voor een strak modern design of een meer natuurlijke uitstraling, wij kunnen het voor u realiseren. Onze professionele ontwerpers staan klaar om samen met u het ideale zwembad te creëren dat naadloos aansluit bij uw levensstijl.

Waarom een zwembad?

Met Relax Outdoor bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw zwembad jarenlang meegaat en u optimaal kunt genieten van uw investering. Bovendien bieden wij een uitstekende service, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen zwembad. Met Relax Outdoor haalt u gegarandeerd een parel van een zwembad in huis waar u vele zomers lang van zult genieten!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden en technieken voor onze zwembaden.

Renson
Renson

U hoeft alleen te genieten! Wij doen de rest

Relax Outdoor maakt ultiem gemak en zorgeloos genieten mogelijk met de nieuwste zwembad technieken. Dit doen we aan de hand van onze Norsup Controller in combinatie met een unieke app.

Dit is een platform voor het besturen en automatiseren van zwembadcomponenten zoals de zwembadpomp, warmtepomp, filter, zwembaddesinfectie en verlichting vanaf uw telefoon, met behulp van de Norsup Controller.

Met de app kunt u al deze apparaten handmatig en automatisch bedienen. Stel min- en max-waarden in voor uw apparatuur, zet de zwembadverwarming aan, doe de verlichting aan en krijg een alarm wanneer onderhoud nodig is. Uw complete zwembad binnen handbereik.

Hierdoor kunnen wij uw zwembad monitoren en u het zwembad overal ter wereld bedienen en belangrijke informatie inzichtelijk houden.

Hierdoor is uw zwembad altijd exact wat u er van verwacht en kunt u zich bezig houden met ontspannen en zwemmen.

Onze Zwembad mogelijkheden

Swimstream

SWIMSTREAM® tegenstroom zwemmachines laten water stromen als een rivier. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen in een bad van bescheiden formaat. Een tegenstroom (privé-) zwembad biedt daarmee vele malen meer dan alleen 'badderen'. Er kan daadwerkelijk worden gezwommen! Voor plezier, gezondheid, revalidatie en (top-)sport.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Zwembad met beweegbare bodem volledig trap over de volle breedte door Relax Outdoor

Beweegbare Bodem Zwembad

Onze unieke zwembaden met beweegbare bodem zorgen ervoor dat uw zwembad volledig opgaat in uw tuin. Waneer het zwembad gesloten is kunt u hier veilig overheen en verdwijnt uw zwembad volledig. De combinatie van deze zwembaden met het juiste tegelwerk zorgen voor een enorm exclusief resultaat.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Zwembad constructief | Relax Outdoor

Constructie Zwembaden

Bouwkundige zwembaden bieden totale vrijheid in afmeting en vorm. Onze gemetselde constructies zijn van hoge kwaliteit en dubbel gewapend, deze kunnen daarom in elk gewenst model worden aangelegd, waarna de wanden met folie worden bekleed. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur: u bepaalt het allemaal zelf.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Plaatsing HDPE zwembad Relax Outdoor

HDPE/PP Zwembaden

HDPE/PP zwembaden van Relax Outdoor zorgen voor een snelle hoogwaardige en bovendien zeer complete installaties. Het voordeel van deze zwembaden is dat deze enorm snel te installeren zijn, geen verkleuringen en het vervangen van liner benodigen. Daarnaast zijn alle mogelijkheden van normale constructiezwembaden alsnog mogelijk in deze zwembaden, dit alles met een strakke en gladde afwerking.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Endless Pools Zwemspa E700

Endless Pools Zwemspa

Het twee-in-één ontwerp combineert een zwemstroom met de luxe van hydromassage. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen. De Endless Pools Zwemspas zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Relax Outdoor

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Fastlane module in een zwembad

Endless Pools Fastlane

De Fastlane Pro produceert een vloeiende, stille stroming met aanpasbare snelheid. Stel de watersnelheid in op het door u gekozen tempo en zwem bij u thuis. De Fastlane Pro is volledig aanpasbaar voor zwemmers van alle niveaus, van beginners tot Olympische zwemmers, en biedt weerstand voor aquarobics, hydrotherapie en waterjogging/-lopen.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Plungepools - Minipools | Relax Outdoor

Plunge Pools - Mini Pools

PlungePools of Minipools zijn zoals de naam het al zegt kleinere formaat zwembaden. Deze zijn daardoor ook in de minder royale tuinen te installeren waardoor iedereen van het Wellness gevoel kan genieten. Plungepools zijn vaak interessant waneer de technische mogelijkheden van het zwembad ook niet hetzelfde hoeven te zijn als van normale zwembaden.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden