Endless PoolsRensonSaunaOver onsContactWebshop

Zwembaden

U wilt de finishing touch aan u tuin toevoegen? Wat is heerlijker dan genieten van het weer in uw eigen oase van rust compleet met onze producten waardoor het vakantiegevoel helemaal compleet is. Relax Outdoor is de specialist in complete Wellness & Outdooroplossingen waaronder zwembaden. Door onze ruime assortiment zwembaden kunnen wij heel snel schakelen en u zwemdromen compleet naar eigen wens uit laten komen. Wij denken mee van het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Het unieke aspect van Relax Outdoor is dat u alles bij 1 bedrijf kunt onderbrengen. Wij kunnen u bad aanwerken met houten vlonders, keramische tegels, natuursteen, alles in eigen beheer.. Onze baden draaien op de nieuwste technieken en kunnen in alle seizoenen gebruikt kunnen worden.

Waarom een zwembad?

Een zwembad kan worden gemetseld of als een complete unit neergezet. Het voordeel van constructie baden zijn dat alles maatwerk is en dus alles mogelijk is. De voordelen van HDPE zwembaden is dat u binnen een 2 weken kunt zwemmen.  Onze zwembaden zijn uit te rusten met talloze opties en een zwembad zorgt er voor dat u tuin sociaal, exclusief, gezellig maar vooral erg bruikbaar wordt.

De omstandigheden en de keuze van het ontwerp kunnen dus bepalen welke constructie het best bij u past. Zoals wij altijd zeggen willen wij dromen realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomzwembad? Neem dan contact op met onze specialisten..

Renson
Renson

U hoeft alleen te genieten! Wij doen de rest

Relax Outdoor maakt ultiem gemak en zorgeloos genieten mogelijk met de nieuwste zwembad technieken. Dit doen we aan de hand van onze Norsup Controller in combinatie met een unieke app.

Dit is een platform voor het besturen en automatiseren van zwembadcomponenten zoals de zwembadpomp, warmtepomp, filter, zwembaddesinfectie en verlichting vanaf uw telefoon, met behulp van de Norsup Controller.

Met de app kunt u al deze apparaten handmatig en automatisch bedienen. Stel min- en max-waarden in voor uw apparatuur, zet de zwembadverwarming aan, doe de verlichting aan en krijg een alarm wanneer onderhoud nodig is. Uw complete zwembad binnen handbereik.

Hierdoor kunnen wij uw zwembad monitoren en u het zwembad overal ter wereld bedienen en belangrijke informatie inzichtelijk houden.

Hierdoor is uw zwembad altijd exact wat u er van verwacht en kunt u zich bezig houden met ontspannen en zwemmen.

Onze Zwembad mogelijkheden

Swimstream

SWIMSTREAM® tegenstroom zwemmachines laten water stromen als een rivier. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen in een bad van bescheiden formaat. Een tegenstroom (privé-) zwembad biedt daarmee vele malen meer dan alleen 'badderen'. Er kan daadwerkelijk worden gezwommen! Voor plezier, gezondheid, revalidatie en (top-)sport.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Zwembad met beweegbare bodem volledig trap over de volle breedte door Relax Outdoor

Beweegbare Bodem Zwembad

Onze unieke zwembaden met beweegbare bodem zorgen ervoor dat uw zwembad volledig opgaat in uw tuin. Waneer het zwembad gesloten is kunt u hier veilig overheen en verdwijnt uw zwembad volledig. De combinatie van deze zwembaden met het juiste tegelwerk zorgen voor een enorm exclusief resultaat.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Zwembad constructief | Relax Outdoor

Constructie Zwembaden

Bouwkundige zwembaden bieden totale vrijheid in afmeting en vorm. Onze gemetselde constructies zijn van hoge kwaliteit en dubbel gewapend, deze kunnen daarom in elk gewenst model worden aangelegd, waarna de wanden met folie worden bekleed. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur: u bepaalt het allemaal zelf. Onze zwembaden zijn van het hoogste niveau.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Plaatsing HDPE zwembad Relax Outdoor

HDPE/PP Zwembaden

HDPE/PP zwembaden van Relax Outdoor zorgen voor een snelle hoogwaardige en bovendien zeer complete installaties. Het voordeel van deze zwembaden is dat deze enorm snel te installeren zijn, geen verkleuringen en het vervangen van liner benodigen. Daarnaast zijn alle mogelijkheden van normale constructiezwembaden alsnog mogelijk in deze zwembaden, dit alles met een strakke en gladde afwerking.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Endless Pools Zwemspa E700

Endless Pools Zwemspa

Het twee-in-één ontwerp combineert een zwemstroom met de luxe van hydromassage. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen. De Endless Pools Zwemspas zijn in Nederland exclusief en alleen verkrijgbaar bij Relax Outdoor

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Fastlane module in een zwembad

Endless Pools Fastlane

De Fastlane Pro produceert een vloeiende, stille stroming met aanpasbare snelheid. Stel de watersnelheid in op het door u gekozen tempo en zwem bij u thuis. De Fastlane Pro is volledig aanpasbaar voor zwemmers van alle niveaus, van beginners tot Olympische zwemmers, en biedt weerstand voor aquarobics, hydrotherapie en waterjogging/-lopen.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden
Plungepools - Minipools | Relax Outdoor

Plunge Pools - Mini Pools

PlungePools of Minipools zijn zoals de naam het al zegt kleinere formaat zwembaden. Deze zijn daardoor ook in de minder royale tuinen te installeren waardoor iedereen van het Wellness gevoel kan genieten. Plungepools zijn vaak interessant waneer de technische mogelijkheden van het zwembad ook niet hetzelfde hoeven te zijn als van normale zwembaden.

Bekijk Zwembad Mogelijkheden