Endless PoolsRensonOver onsContactWebshop
Tuin met zwembad en Renson producten

Zwembaden

U wilt de finishing touch aan u tuin toevoegen? Wat is heerlijker dan genieten van het weer in uw eigen oase van rust compleet met onze producten waardoor het vakantiegevoel helemaal compleet is. Door onze ruime assortiment zwembaden kunnen wij heel snel schakelen en u zwemdromen compleet naar eigen wens uit laten komen. Wij denken mee van het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Het unieke aspect van Relax Outdoor is dat u alles bij 1 bedrijf kunt onderbrengen. Wij kunnen u bad aanwerken met houten vlonders, keramische tegels, natuursteen. Onze baden draaien op de nieuwste technieken en kunnen in alle seizoenen gebruikt kunnen worden.

Waarom een zwembad?

Een zwembad word gemetseld of als een complete unit neergezet. Het voordeel van constructie baden zijn dat alles maatwerk is en dus alles mogelijk is. De voordelen van HDPE zwembaden is dat u binnen een 2 weken kunt zwemmen.  Onze zwembaden zijn uit te rusten met talloze opties en

Een zwembad zorgt er voor dat u tuin sociaal, exclusief, gezellig en vooral erg bruikbaar wordt.

De omstandigheden en de keuze van het ontwerp kunnen dus bepalen welke constructie het best bij u past.

Renson

Onze Zwembaden

Rerum unde neque esse aliquam ut laborum. Aut debitis iste a eligendi ut tempore laborum pariat

Constructie Zwembaden

Bouwkundige zwembaden bieden totale vrijheid in afmeting en vorm. Onze gemetselde constructies zijn van hoge kwaliteit en dubbel gewapend, deze kunnen daarom in elk gewenst model worden aangelegd, waarna de wanden met folie worden bekleed. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur: u bepaalt het allemaal zelf. Uw tuin fungeert als verlengstuk van uw woning op deze manier verbinden we het binnen en buitenleven. Het is dan ook belangrijk dat het bouwkundige zwembad waar u voor kiest, past bij het karakter van het huis en aansluit op het ontwerp van de tuin. Ontdek de oneindige mogelijkheden van bouwkundige zwembaden bij Relax Outdoor.

Bekijk Spa
Temporibus quo laborum debitis i

HDPE Zwembaden

Bekijk Spa
A molestiae est hic consequatur et recusandae magnam quo. Quaerat quis culpa harum autem vel ut cum qui optio. Omnis quae eos voluptatem

Endless Pools Fitness Systemen

Bekijk Spa
Fastlane module in een zwembad

Endless Pools Fastlane

De Fastlane Pro produceert een vloeiende, stille stroming met aanpasbare snelheid. Stel de watersnelheid in op het door u gekozen tempo en zwem bij u thuis. De Fastlane Pro is volledig aanpasbaar voor zwemmers van alle niveaus, van beginners tot Olympische zwemmers, en biedt weerstand voor aquarobics, hydrotherapie en waterjogging/-lopen.

De Fastlane Pro verandert uw zwembad in een gloednieuwe speeltuin voor een zomer vol plezier. Neem er een opblaasbare matras bij en laat u "stroomafwaarts" drijven. Met de Fastlane Pro zwemmen uw kinderen met plezier in een veilige en creatieve speelomgeving.

De Fastlane Pro is eenvoudig te installeren zonder elektrische aansluitingen aan de rand van het zwembad. Bovendien past hij in bijna elk zwembad. U geniet van alle voordelen van het zwemmen - cardiovasculaire fitness, spier- en gewrichtsversterking, low-impact training - met de privacy van uw eigen tuin. Voor fitness of plezier, de Fastlane Pro-zwemmachine voegt een nieuwe dimensie toe aan uw zwembad.

Bekijk Spa
Ullam voluptatibus rerum ea minus quasi. Excepturi omnis provident doloremque dolor ut et. Iure nesciunt omnis et

Plunge Pools

Bekijk Spa