Endless PoolsRensonSaunaOver onsContactWebshop
Endless Pools E700 by night

Endless Pools Zwemspa

Technische specificaties

Eindeloze mogelijkheden in één kuip

Het twee-in-één ontwerp combineert de beste zwemstroom met de luxe van hydromassage.

Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen.

Uw fitness-systeem van Endless Pools wordt voorgemonteerd en bedrijfsklaar geleverd. Het kan geïnstalleerd worden op eender welke ondergrond die stabiel en waterpas is: bouw uw terras of garage om tot een zwembadruimte of bouw een nieuwe constructie voor uw toekomstige welzijn.

Laat u gewoon wegzakken in onze ergonomisch ontworpen hydromassage-zitplaatsen en de drukknoppen voor de bediening staan binnen uw bereik. Schakel de hydrotherapie-jets aan om uw stress te laten wegsmelten of creëer sfeer met de onderwaterverlichting.

Met de beste Endless Pools-zwemstroom op de markt kunt u genieten van de veelzijdigheid van een fitness-zwembad. U kunt de snelheid aanpassen, van een lichte schoolslag tot een uitdagend zwemtempo van 1:11/100 m. Voor nog meer flexibiliteit in uw training kunt u onze onderwaterloopband toevoegen.

Ons SwimCross-trainingssysteem combineert een stralende weerstand met vijf snelheden en slimme eigenschappen om een volledig fitness-programma aan te bieden voor alle leeftijden.

Alle modellen bevatten ons strakke, stijlvolle ontwerp met een duurzaam stalen kader onder de moderne bekleding van onze onderhoudsvrije omkastingen. Met opties zoals ons Bluetooth-muzieksysteem met 8 luidsprekers en onze accessoires voor waterfitness kunt u uw zwembad aanpassen zoals u het wilt.

Spec Sheet
No items found.
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.