Endless PoolsRensonSaunaOver onsContactWebshop

Caldera Spas

Caldera Spa behoord tot de absolute top van de Jacuzzi wereld. Caldera Spa is al ruim 40 jaar op de markt en heeft al meer al 1 miljoen spa's wereldwijd verkocht. Deze Amerikaanse spa's focussen op ontspanning en het toegankelijk maken van Wellness voor iedereen. Gemaakt van de beste materialen die zorgen voor een ongeëvenaarde isolatiewaarde. De combinatie met spiergericht massagesysteem zorgt voor een fysiotherapeutische behandeling in eigen tuin. Uw zult u eigen als herboren voelen na het gebruik van Caldera Spa.

Onze spas

Utopia

Het toppunt van comfort, design en prestatie zijn de modellen van de Utopia™-serie. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en kennen een ongeëvenaarde luxe. Het FreshWater™-zoutsyteem houdt het water tot 4 keer langer zuiver. Kortom de meest complete serie uit de range van Caldera Spas.

Bekijk onze Utopia Serie Spabaden

Paradise

De Paradise™-serie heeft modellen met plaats voor drie tot zeven volwassenen. Alle modellen bieden een mix van handige functies en vooraanstaande opties voor een overweldigende hydrotherapiemassage. In de Paradise serie is ook hetFreshWater™-zoutsyteem beschikbaar. The beste bang for buck in de spaindustrie.

Bekijk onze Paradise Spabaden
Caldera Spa Vacanza

Vacanza

De spa's van de Vacanza™-serie hebben een doordacht ontwerp met opties die een uitgebreid gamma van waardevolle therapeutische voordelen bieden. De Vacanza biedt alle essentiële functies om ultiem tot rust te komen en alle spanning van u af te laten glijden. De perfecte start om kennis te maken met de wereld van Wellness.

Bekijk onze Vacanza Serie Spabaden