Endless PoolsRensonOver onsContactWebshop
Caldera Spa Paradise

Caldera Spas

Caldera Spa behoord tot de absolute top van de Jacuzzi wereld. Caldera Spa is al ruim 40 jaar op de markt en heeft al meer al 1 miljoen spa's wereldwijd verkocht. Deze Amerikaanse spa's focussen op ontspanning en het toegankelijk maken van Wellness voor iedereen. Gemaakt van de beste materialen die zorgen voor een ongeëvenaarde isolatiewaarde. De combinatie met spiergericht massagesysteem zorgt voor een fysiotherapeutische behandeling in eigen tuin. Uw zult u eigen als herboren voelen na het gebruik van Caldera Spa.

Onze spas

caldera spa utopia

Utopia

Het toppunt van comfort, design en prestatie zijn de modellen van de Utopia™-serie. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en kennen een ongeëvenaarde luxe. Het FreshWater™-zoutsyteem houdt het water tot 4 keer langer zuiver.

Bekijk Utopia
caldera spa paradise

Paradise

De Paradise™-serie heeft modellen met plaats voor drie tot zeven volwassenen. Alle modellen bieden een mix van handige functies en vooraanstaande opties voor een overweldigende hydrotherapiemassage. In de Paradise serie is ook hetFreshWater™-zoutsyteem beschikbaar.

Bekijk Paradise
Caldera Spa Vacanza

Vacanza

De spa's van de Vacanza™-serie hebben een doordacht ontwerp met opties die een uitgebreid gamma van waardevolle therapeutische voordelen bieden.

Bekijk Vacanza