Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Detail Caldera Spa Utopia Ravello

Caldera Spas

Caldera Spa behoord tot de absolute top van de Jacuzzi wereld. Caldera Spa is al ruim 40 jaar op de markt en heeft al meer al 1 miljoen spa's wereldwijd verkocht. Deze Amerikaanse spa's focussen op ontspanning en het toegankelijk maken van Wellness voor iedereen. Gemaakt van de beste materialen die zorgen voor een ongeëvenaarde isolatiewaarde. De combinatie met spiergericht massagesysteem zorgt voor een fysiotherapeutische behandeling in eigen tuin. Uw zult u eigen als herboren voelen na het gebruik van Caldera Spa.

Onze Spas

Onze spabaden zijn ontworpen met het oog op comfort, energiezuinigheid en eenvoudig onderhoud, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de wellnessvoordelen die gepaard gaan met uw dagelijkse spa-routine.

Deze gaan gepaard met de Focus punten Comfort - Design en Prestaties. Hierdoor is u droomspa een genot voor het oog met een ongevenaarde massage en de absolute top in service.
Caldera Spa

Utopia Serie

Visueel verbluffend. En de beste fysiotherapeutische massage. Gekoppeld aan het FreshWater®-zoutsysteem biedt deze krachtige serie u een ongeëvenaarde ervaring. Deze hoogwaardige serie is anders dan alle andere.

- Unieke richtbare Nek/Schouder Massage
- Prachtig Design met buitenverlichting
- Altijd 100% filtratie met onze 39 watt circulatie
- Best in Class Isolatie techniek
- Gave features voor ultiem gebruiksgemak

Bekijk Modellen
Caldera Spa

Paradise Serie

Een prachtige mix van efficiëntie en excellentie, ontworpen om u uw dagelijkse Caldera-ritueel op een buitengewone manier te laten beleven. Het beste van 2 werelden.

- Luxe uitstraling met natuurlijke accenten
- Full Colour Nederlandstalig Display
- Freshwater Salt System (optioneel)
Bekijk Modellen
Caldera Spa

Vacanza Serie

Alle wellnessvoordelen van een Caldera®-spa voor een scherpe prijs. Ontspan en verkwik uzelf en voel u herboren en klaar voor wat het leven te bieden heeft. Ontspanning en Wellness begint hier. De spa's van de Vacanza™-serie hebben een doordacht ontwerp met opties die een uitgebreid gamma van waardevolle therapeutische voordelen bieden. De Vacanza biedt alle essentiële functies om ultiem tot rust te komen en alle spanning van u af te laten glijden.
Bekijk Modellen
Fantasy SPa

Bevrijd uw geest met mini-vakanties. Gewoon aan uw achterdeur.

Maak van uw tuin een buitenverblijf, gelegen tussen de dennenbomen in de frisse berglucht. Of een all-inclusive strandvakantie. Of een stad heel ver hiervandaan. Het gaat om uw verbeelding, uw Fantasy. Daarom is de Fantasy voor iedereen geschikt. De omkasting en de kuip bestaan uit één stuk.

Dankzij hun duurzaamheid zijn draaiend gegoten spa’s kwaliteitsvoller dan opblaasbare spa’s. Tegelijkertijd is het nog steeds relatief gemakkelijk om ze te verplaatsen. Deze spa’s stellen u in staat om van de voordelen van een spa te kunnen genieten zonder al te veel te investeren.
Bekijk Modellen