Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Renson Overkapping

Renson

Ervaar ultiem comfort. Ontdek het functionele en trendy design van onze Renson Producten. Doordacht en esthetisch outdoor living concept dat je optimaal laat genieten van het buitenleven. Bescherm je tegen de zon, wind en regen. Deze innovatieve en modulair opstelbare terrasoverkappingen kunnen aangevuld worden met perfect geïntegreerde zijelementen. Om het complete plaatje te kunnen beiden is Relax Outdoor ambassador van alle Renson Outdoor producten. Dus ook voor carports, tuinelementen en gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres!

Profiteer nu van onze voorjaarsactie!

Actie Banner E-mail en Website

Onze Renson Oplossingen

Renson Carport

Carports

De Renson Algarve Canvas is de ideale oplossing om je auto te beschermen tegen guur weer. De carport springt eruit op esthetisch vlak, dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak waardoor tussenbalken overbodig worden.

Bekijk carports
Gevelbekleding Renson

Gevelbekleding

Klassiek of modern, met een gevelbekleding geef je jouw woning, tuin of bedrijfsgebouw een eenduidige, stijlvolle look. Alle gevelelementen zijn ontwikkeld met oog voor design, duurzaamheid en kwaliteit. De buitenmuur bekleden gaat volledig onzichtbaar.

Bekijk gevelbekleding
Renson Overkapping Camargue

Overkappingen

Met een terrasoverkapping creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellige kamer om te ontspannen met vrienden en familie, of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? Elke terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit heerlijk in kunt vertoeven.

Bekijk overkappingen
Tuinelementen Renson

Tuinelementen

Met onze tuinelementen zorg je voor een eenduidige look-and-feel rondom je woning en in de tuin. Combineer je een vrijstaande wand langs de oprit met gevelbekleding in hetzelfde design? Of ga je in de tuin voor een aluminium zitbank of plantenbak met bijpassende verlichting?

Bekijk tuinelementen