Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
avantopool kinos

Ijstubs/Ijsbaden

Ijstherapie is momenteel een van de nieuwste trends op wellness gebied. Ijsbaden zijn hiervoor de meest toegankelijke manier zodat ook u in eigen omgeving hiervan kunt genieten.

Ijstubs zijn namelijk een geweldige manier om uw mentale en fysieke gezondheid naar het volgende niveau te tillen. Vandaar ook dat u vele topsporters en fitnessfanaten er gebruik van ziet maken. Het brengt namelijk voordelen voor uw spieren - spierherstel - bloedsomloop & slaapkwaliteit.

Relax Outdoor brengt u ijsbaden van Avantopool welke al deze voordelen brengen zonder een hoop zorgen en onderhoud. Niet meteen ijskoud beginnen? Met onze IJstubs kunt u op elke gewenste temperatuur beginnen.

Onze Ijsbaden

Ijsbad Avantopool Kide nu verkrijgbaar bij Relax Outdoor

Avantopool Kide

De Avantopool Kide is de meest compacte uitvoering van alle Avantopool ijsbaden. Doordat de Kide opblaasbaar is, is deze makkelijk op te bergen of mee te nemen. De Kide is gemaakt van PCV waardoor het makkelijk schoon te maken is. Met de koelunit is de watertemperatuur in te stellen tussen de +4 °C en + 40 °C.

Bekijk Ijstub
Aut aperiam voluptatem dolore repellat consequatur sunt perferendis

Avantopool Kinos

De Avantopool Kinos is de eerste compacte en mobiele icetub op de markt. Met de Avantopool Konis profiteer je thuis van alle voordelen van koudetherapie. De watertemperatuur is in te stellen tussen de +4 °C en + 38 °C, dus ook voor het nemen van een warm bad is de Avantopool Kinos de juiste keuze.

Bekijk Ijstub
Ijsbad Avantiopool Hanki verkrijgbaar bij Relax Outdoor

Avantopool Hanki

De Avantopool Hanki is een betaalbare en eenvoudig te verplaatsen icetub met een externe koelunit. Ideaal voor het nemen van een verfrissend bad of voor koudetherapie. De Hanki is iets groter dan de Kinos.

Bekijk Ijstub
Avantopool Ijsbad Kinos Plus

Avantopool Kinos Plus

De Avantopool Kinos Plus is dé grotere opvolger van de Avantopool Kinos. De Kinos Plus is uitermate geschikt voor in een sportschool of thuis gebruik. Een ijsbad heeft veel gezondheidsvoordelen, waaronder het herstel na een intensieve training.

Bekijk Ijstub