Caldera SpasEndless PoolsFantasy SpasRensonOutdoorContactWebshop

Outdoor

Voor een uitgebreide kennismaking met onze producten kunt u vanaf nu ook onze webshop bezoeken en direct bestellen. www.relaxoutdoor.shop

Jee-O Buitendouches

365 DAGEN PER JAAR BUITEN GENIETEN

De Nederlandse ontworpen Jee-o Buitendouches zorgen voor het totaalplaatje in elke wellness of outdoor droom, heerlijk voor bij uw zwembad, spabad of zwemspa.

Bekijk nu

Barbecues

Heerlijk tafelen in uw eigen keuken? Op meerdere manieren en gemakken kunt u, uw gezelschap en naasten voorzien van een heerlijke maaltijd op unieke wijze.

Bekijk barbecues

Outbag Zitzakken

De comfortabele en luxueuze zitzakken van het merk ‘’Outbag’’ met een aangename zit/lig vorm. Dit Duitse merk staat bekend om hun hoge kwaliteit. Speciaal ontworpen voor buitengebruik.

De details zijn zorgvuldig afgewerkt en elk ontwerp heeft een perfecte pasvorm. Kan multifunctioneel gebruikt worden.

Bekijk zitzakken

Zwembaden

Zwembaden zijn de finesse van u eigen tuin. Groot, klein constructie of kant en klaar. Relax Outdoor heeft een groot aanbod aan zwembaden en opties. Wij bieden complete personaliseerbare zwembaden aan met alle denkbare opties of voordelige all-in-one systemen.

Bekijk zwembaden

Bubalou Loungemeubilair

Deze loungeset kan het gehele jaar buiten blijven staan. Geen gesleep met kussens en hetzelfde zitcomfort als een een binnenbank. Door het modulair gebruik kan deze bank in elke gewenste opstelling worden neergezet en kunt u eindeloos blijven variëren. Relax Outdoor heeft meerdere collecties staan.

Bekijk loungemeubilair
Terug naar home