Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop

Barbecues

Heerlijk tafelen in uw eigen keuken? Op meerdere manieren en gemakken kunt u, uw gezelschap en naasten voorzien van een heerlijke maaltijd op unieke wijze.

Bekijk nu op onze webshop

Kamado BBQ - The Bastard

The Bastard kun je temmen, of het nu sneeuwt of juist bloedje heet is. Een Bastard staat altijd buiten. We know. Daarom is The Bastard oerdegelijk Dutch design. Gemaakt van de beste materialen, opgewassen tegen de elementen. Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. Bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk. Want een Bastard kan je dan wel in de kou laten staan, wij doen dat niet met jou.

One Q

De meest eenvoudige en krachtigste inbouwbarbecue die er bestaat! Bouw onze modules zelf in, koop een tafel of buitenkeuken voorzien van een oneQ barbecue of gebruik onze handige koppelbare onderstellen om zelf uw eigen buitenkeuken samen te stellen.

Ferleon

Ga volledig voor jouw eigen stijl. Ferleon zal jouw keuken perfect laten aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Ons kookgerei tot een onmisbaar sfeerelement van gezelligheid in de ruimte in huis waar jij het meest vertoeft. Deze prachtige barbecues zijn verrijdbaar en uit te rusten met verschillende platen waardoor je alle gerechten op deze handige barbecue kunt bereiden.

Brolin

Multifunctioneel, technisch vernieuwend, uniek design en gemaakt van de beste materialen; zo laat de Brolin zich het beste omschrijven. Speciaal ontworpen voor Outdoor Cooking het hele jaar door en de ideale toevoeging aan de buitenkeuken! Deze robuuste producten bestaat uit een weerbestendige buitenmantel van cortenstaal, wat een natuurproces aangaat van oxideren. Hierdoor ontstaat dit robuuste en ruige uiterlijk.

Bij levering heeft cortenstaal nog het standaard stalen uiterlijk. Pas bij blootstelling aan de atmosfeer krijgt het zijn mooie, bruine en roestige kleur. Cortenstaal is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud. Het ideale materiaal voor buitengebruik.

Download hier uw brochure
No items found.

Vraag uw Persoonlijke offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.