Endless PoolsRensonSaunaOver onsContactWebshop
Beweegbare Bodem Relax Outdoor

Beweegbare Bodem Zwembad

Technische specificaties

Een zwembad heeft altijd veel impact in uw tuin omtrent het aanzicht.

Bij Relax Outdoor hebben wij de mogelijkheden een zwembad te realiseren wat u onzichtbaar in de tuin kunt laten opgaan.

Onze zwembaden worden vervaardigd van Kunstof geïsoleerde constructieplaten welke zo enorm sterk zijn dat deze levenslang meegaan. Deze constructie plaat is 50 mm dik en heeft een inwendig structuur van kamers met een afmeting van 50x50 mm. Dit geeft een zeer sterke en goed isolerende plaat die door middel van hete lucht aan elkaar wordt verlast tot een heus plaatje in uw tuin of binnenruimte.


De beweegbare vloer is is beloopbaar in gesloten stand en werkt ook als isolatiedeksel waneer het zwembad in ruststand verkeert.


Als afwerking wordt voor een ceramische tegel gekozen van 20 mm dik, deze is verkrijgbaar in oneindig veel variant waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Hier komt onze tientallen jaren aan tegelervaring zeer goed van pas. Vraag naar onze specialisten voor een passend advies en tuinplan.

Relax Outdoor heeft een zwembad met beweegbare vloer ontwikkeld geheel vervaardigd van kunststof. Dit geeft de mogelijkheid om het gehele zwembad met beweegbare vloer bij ons productie bedrijf te vervaardigen en het in 1 geheel geplaatst kan worden en direct aangesloten kan worden op de technische installatie wat een korte bouwtijd geeft op locatie. Uw hele zwembad wordt vervaardigd, geplaatst en aangesloten door 1 bedrijf met 1 contactpersoon.

Deze zwembaden met beweegbare vloer is in iedere rechthoekige afmeting te verkrijgen. Doordat de vloer op iedere hoogte kunt stoppen kunt u meer plezier beleven met uw zwembad, voor alle leeftijden maar vooral voor de kinderen. Uw kind leert eerder zwemmen als de vloer op een hoogte staat zodat uw kind nog steeds kan staan op de vloer, ook voor mensen in een rolstoel is het mogelijk om te gaan zwemmen zonder extra hulpmiddelen.

Een trap in uw zwembad vormt vanzelf als de beweegbare vloer zakt en bij het omhoog gaan raken de trapdelen weer geïntegreerd in de vloer.

Een zwembad kan uitgevoerd worden met:


Een tegenstroom pomp zodat u een langere tijd tegen een waterstroom in kunt zwemmen op dezelfde plek in het zwembad.
LED verlicht met kleuren of met wit licht.
Een zwembad is in verschillende kleuren kuip te verkrijgen en wel

• Wit Ral 9010
• Kiezelgrijs Ral 7032
• Muisgrijs Ral 7001
• Zwart

Het Leidingwerk kan niet verzakken in de grond omdat het leidingwerk in de versterkingen aan de buitenkant van het zwembad worden ondersteund.

Bekijk hier onze brochure
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.