Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Wellness buiten bij zwembad

Outdoor

Een Sauna of Wellness bied u ontspanning in eigen huis maar in onze passie voor tuinen moet dit uiteraard ook in uw tuin kunnen. Daarom hebben wij ook een speciale lijn met cabines en mogelijkheden welke geschikt zijn voor Outdoor gebruik. Op deze manier kunt u binnen en buiten nog beter verbinden en opzoek gaan naar Wellness sensaties in eigen natuurlijke omgeving. Ook hierbij zijn alle wensen mogelijk.

Technische specificaties

Een outdoor concept waarin de wellness mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn en de plaatsing tot een minimum wordt herleid.

Hoogwaardige materialen in een context van esthetische en eigentijdse vormgeving. Kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit in één concept. . U kiest eenvoudig welke wellnessfaciliteiten u er in wil hebben. Een hammam, douche, sauna, infraroodcabine, badkamer, relaxruimte of een royale inloopdouche met regeneffect.

Geniet van Wellness, ongeacht het weer buiten. Al onze Outdoor modellen zijn unieke producten waar u gewoon kunt ontspannen terwijl u het beste uit het buitenleven haalt.

Uw dromen kunnen wij realiseren.

Spec Sheet
No items found.
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.