Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Stoomcabine met ijsmogelijkheden Relax Outdoor

Wellness

Technische specificaties

Wellness Cabines.

Door het grote scala aan verschillende cabines met ieder haar eigen technieken kunnen alle positieve wellness aspecten bij u worden behaald. De combinatie van deze technieken zorgt ervoor dat u een wellness resort zoals deze in Nederland bekend zijn naar huis kunt halen en in eigen privacy en ontspanning van deze technieken kunt genieten. Laat de effecten voor zich spreken en uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Stoom Cabines

Het stoombad Chaleur de Luxe is een perfecte plek om te ontspannen in een paradijs van volmaakte rust. Geschikt voor maximaal 8 personen. Een geavanceerde en gebruiksvriendelijke digitale bedieningseenheid die de stoomproductietijd en -temperatuur regelt en de verlichting in- en uitschakelt, stelt u in staat om een sfeer van modern comfort te creëren. De binnenafwerking in Ezarri-mozaïektegels en natuursteen is een prachtige combinatie met Oosterse uitstraling. Ezarri is een van de meest exclusieve mozaïekfabrikanten en je kunt bijna eindeloze kleuren en patronen naar wens combineren. Kies een individuele ontspanningservaring die zo noodzakelijk is in het moderne leven.

Koud/ijs Cabines

Het is erg belangrijk om na een sauna- of stoomsessie goed af te koelen om je lichaam weer op de normale temperatuur te krijgen. De drastische verandering in temperatuur van warme naar koude omgevingen levert een scala aan gezondheidsvoordelen op voor het lichaam. De op maat gemaakte koelcel wordt volledig gemaakt op basis van uw wensen, beschikbare ruimte en inrichting (kan worden aangepast aan bestaande stijl). Deel uw ideeën met ons en wij maken ze waar. Ze kunnen zo eenvoudig of complex zijn als de omgeving aangeeft. Vergeet niet dat aantrekkelijke interieurontwerpen een aangename sfeer creëren en de kamer tot een belangrijke attractie in de wellnessruimte maken.

Experience Shower

Wat dacht je van de Multi-Sensor Shower die zorgt voor een heerlijk aroma, dichte koude mist of een tropische stortbui met daarbij de bijhorende klanken van donder en bliksemschichten, ondersteund door toepasselijke kleuren die je doen wegdromen naar exotische oorden?

Verkies je warme waterstralen met het geluid van zingende vogels op de achtergrond of liever voor de golven van de Atlantische Oceaan die tegen de rotsen bonken op Tenerife? De keuze is aan jou. Therapie die smaakt naar vakantie!

Zout Cabines

Een zoutgrot is ontwikkeld voor de professionele wellness-sector maar niettemin plaatsten we al meerdere van deze cabines in wellness@home projecten. De mogelijkheden van verschillende afwerkingen zout en/of de combinatie met een infrarood of traditionele sauna zorgt ervoor dat deze helende effecten van de Himalaya zousteen een nieuwe standaard wordt in wellness oplossingen.

Spec Sheet
No items found.
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.