Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Sauna Alpha Venus

Sauna

Met onze saunas zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan

Technische specificaties

Met onze saunas zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan.

De brede banken zijn volledig naar eigen wens in te richten en kunnen zelfs met 3d knuffelwanden worden uitgerust. De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. De indirecte ledverlichting kan je nagenoeg in elke kleur laten oplichten tot de gewenste sfeer. Voor het interieur is er keuze uit ceder, espen of hemlock. De buitenzijde bestaat uit is ook uit te rusten met verschillende materialen, met een keuze uit twaalf verschillende kleuren en een afbeelding naar keuze voor op de zijpanelen.

Met onze saunas willen we het voor de hand liggende met het betekenisvolle van uw wellnesservaring aanvullen. Niets meer, alleen hoogwaardige materialen en schoon vakmanschap, zodat u zich kunt concentreren op uw gedachten en gevoelens zonder te worden afgeleid door design.

Bio Sauna

De biosauna is het moderne alternatief voor de traditionele Finse sauna in een vochtige atmosfeer met een maximale temperatuur van ongeveer 50/60 ° C en luchtvochtigheid in een bereik van 60/70%. Door een Bio-oven te installeren, een traditionele saunakachel met een ingebouwde verdamper, bereikt u dit bijzondere klimaat, dat u comfortabel kunt verdragen en waar u van kunt genieten.

Al onze saunamodellen kunnen worden omgebouwd tot biosauna's, maar dat betekent niet dat we geen speciaal concept voor u kunnen creëren. Geniet van aangename warmte en delicate stoom die perfect bij uw behoeften passen.

Spec Sheet
No items found.
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.