Endless PoolsRensonIJsbadenSaunaZwembadenOutdoorOver onsContactWebshop
Infrawave infraroodcabine

Infrawave

Technische specificaties

Infrawave Combi

Infrawave Combi is door zijn uitstekende prijs / kwaliteitverhouding een van de meest populaire en meest verkochte infraroodcabines in Europa. De cabine is royaal uitgerust met de laatste innovaties op het gebied van indoor wellness. Zoals de naam al doet vermoeden, combineert Infrawave Combi het beste van de sauna en infraroodtherapie.

Met het Combi-concept kunt u genieten van de weldadige infraroodwarmte en de heerlijke warmte van het saunaritueel, zowel tegelijkertijd als apart. De getinte glazen deur geeft de cabine een ruimtelijk gevoel van binnen. Bovendien zorgt het eigentijdse design ervoor dat de Infrawave Combi perfect in vrijwel elk interieur te integreren is. De cabine is in Europa geproduceerd van Canadese PEFC gecertificeerde rode ceder. PEFC staat voor het juiste en ecologische gebruik van hout door gecontroleerd bosbeheer. Bij Alpha Wellness Sensations staan we garant voor wellnessproducten met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.


Infrawave Lounge

Volgens de beste wellness-tradities en kwaliteitsnormen presenteren wij u de Infrawave Lounge. De compacte cabine met een comfortabele ergonomische infraroodbank incl. twee ergonomische full-spectrum infraroodstralers, twee DUO-frontstralers en vloerverwarming, is de perfecte combinatie van geselecteerde materialen en uitstekend vakmanschap.

Infrawave Lounge is volledig gemaakt van gecertificeerde Canadese rode ceder en is uitgerust met de meest innovatieve technologieën in de wellness-industrie. Het heeft een ingenieus geluidssysteem, met een Bluetooth-gestuurde luidspreker; LED-strips met afstandsbediening, zodat u de werkingsmodus, kleurverlichting en intensiteit kunt aanpassen; ook de geavanceerde en compacte Infrawave-regeleenheid voor infraroodstralers die u de mogelijkheid geeft om twee afzonderlijke zones in te stellen, de achter- en voorzijdestralers, in stappen van 5%. Daarnaast kunnen vloerverwarming en verlichting worden in- en uitgeschakeld. Hierdoor kunt u de instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke wensen past. En natuurlijk onze gepatenteerde ergonomische stralers, die perfect de contouren van het lichaam volgen in de bank. Leun achterover en ontspan terwijl de warmte uw bloedcirculatie bevordert, spierspanning verlicht en gewrichtspijn vermindert.


Spec Sheet
No items found.
No items found.

Vraag een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.