Een sfeervolle zomertuin

De zomer laat nog op zich wachten, we hebben dus nog(even) de tijd om de tuin summer proof te maken! En een tuin die klaar is voorde zomer, is natuurlijk voorzien van een BBQ en lounge meubilair, maar wat geeft een tuin nu een extra luxe touch?

 

Ontspanning

Ontspannen is onwijs belangrijk en dit begrip staat zowel centraal in de producten van Relax Outdoor als in de service en het aanbod. Zo kijken we met z’n allen uit naar de lange zomeravonden in de tuin.Heerlijk borrelen met vrienden of juist rustig met een boek op de loungebank.De definitie van ontspanning is ook wel: ‘een bezigheid waar je van uitrust en rustig wordt.’

 

Van ieder moment genieten

Waar kan je nou beter ontspannen en genieten dan op een loungeset? Creëer een heerlijke plaats in de buitenlucht opeen trendy loungeset. Een tuinset is ook wel het verlengde van je woning en een goede reden om je tuin op te fleuren met accessoires zoals kussens en lampen.Een dutje buiten doen was nog nooit zo lekker! Loungesets bestaan er in diverse soorten en maten, daarom is er voor iedere tuin wel een geschikt exemplaar.

Onze loungesets van Bubalou zijn ontwikkeld met een design en comfort van een binnen bank, met de meest duurzame en weerbestendige materialen. Dit houdt in dat de set maar liefst 365 dagen buiten kan staan. Je kunt dus écht van ieder (zonnig) moment buiten genieten.

 

Een dag afsluiter

Een heerlijke lange, zonnige dagmoet natuurlijk afgesloten worden met een heerlijke barbecue. Een BBQ is er in diverse soorten en maten en is een aanvulling in je tuin en/of buitenkeuken.Denk bijvoorbeeld aan een inbouw barbecue of een staande die past op je balkon of terras. Waar de barbecue tot een aantal jaar geleden voornamelijk alleenvoor de zomer was, zie je ze nu ook terugkomen in wintersferen, of ook wel de winterbarbecue. Onze barbecues van Bastard zijn oersterk en kunnen alles aan ,zo KUN je in de vier verschillende seizoenen lekker kokkerellen met vrienden en familie.

 

Lekker neerploffen

Wij weten het nog maar al te goed, als klein kind wilden we allemaal een zitzak op onze slaapkamer. Maar wist je dat er ook luxe zitzakken bestaan voor in de tuin? De zitzakken van het merk ‘Outbag’ hebben een aangename zit en/of ligvorm. Het is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Een zitzak is een heerlijk moment om lekker neer te ploffen.Even helemaal niks doen of juist onder het genot van een lounge muziekje, genieten van de buitenlucht. Daarnaast dient de zitzak ook als een luxe accessoire en kan het dé finishing touch zijn van je tuin. De zitzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Verfrissend karakter

De laatste jaren hebben we ontzettend warme zomers met tropische temperaturen. Dit zijn we niet gewend. Een buitendouche is een toevoeging in de tuin, maar ook handig als opfrisser voor het ontspannen in de jacuzzi of het baantjes trekken in het zwembad. De buitendouches van Jee-O staan perfect in elke tuin en hebben eenluxe uitstraling door het gebruik van hoogwaardig RVS.

Waar wacht je nog op? Tover je tuin om met deze sfeervolle accessoires voor onvergetelijke momenten!

 Wij zijn dè partner die uw gehele tuin kunnen realiseren!