Waarom een Renson Terrasoverkapping uw outdoor dromen waarmaakt?

Extra leefruimte buitenshuis, waar je uren kan doorbrengen. Een overkapping biedt de mogelijkheid om een comfortabele zitplek te creëren, waar je heerlijk kan ontspannen met vrienden en familie.Naast dat het gezellig is, heeft het ook nog eens praktische voordelen en kan een overkapping geheel naar eigen wens worden aangepast.

 

Dit is waarom je een overkapping moet nemen:

 

Zonwerende functie

Een van de belangrijkste en fijnste voordelen van een terrasoverkapping is dat deze je beschermt tegen de felle Nederlandse zon. Vanuit een overkapping houd je vrijzicht op de tuin waardoor je kan genieten van het zomerse weer en al het moois wat zich in de tuin bevindt. Daarnaast houdt het ook de uv-stralen tegen. Het voordeel hierbij is dat je zelf goed beschermd bent tegen de zon, maar ook datje tuinmeubels niet snel verkleuren.

 

Het hele jaar buiten

We denken nu natuurlijk aan het weer wat komen gaat, zodat je straks met het warme weer kunt genieten onder de overkapping met een wijntje of een frisse smoothie. Maar slaat het weer ineens om in de zomer - naar flinke onweersbuien en hagel -zelfs dan kun je de geplande BBQ gewoon door laten gaan. Een overkapping betekent ook wel vier seizoenen plezier, want in de herfst en winter is het ook een plek waar je kan vertoeven onder het genot van een dekentje met warme chocolademelk, genietend van de sneeuw en de frisse buitenlucht.

 

Duurzame kwaliteit

Een terrasoverkapping van goede kwaliteit heeft een lange levensduur. Dit komt doordat de juiste materialen worden gebruikt, die weinig onderhoud behoeven. En doordat je de buitenmeubels op een droge plek kunt bewaren, blijven deze ook langer kwalitatief goed. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat een overkapping zowel je tuin als je huis verfraait op een betaalbare manier. Mocht je ooit je huiswillen verkopen geeft het de woning meerwaarde.

 

Stijl

Naast de praktische voordelen is het ook nog eens onwijs stijlvol. Je kunt de gehele overkapping naar eigen stijl laten aanpassen, waardoor het helemaal jouw plekje wordt. De basis van een terrasoverkapping is een aluminiumframe, met daarbij talloze opties die volledig afgestemd worden op jouw wensen. Denk aan, led-verlichting zonwering en luxe audio- en verwarmingselementen.

 

Sfeer

Gezelligheid creëer je natuurlijk zelf met vrienden en familie, maar de aankleding en dus de sfeer is minstens zo belangrijk. Ga je voor de Ibiza look of houd je toch meer van industrieel? Doordat de overkapping aangepast is aan jouw wensen, kun je er ook eenvoudig producten bij zoeken zoals: loungesets, zitzakken, bbq’s en natuurlijk voor de vrouwen kussentjes en lampjes.

 

Bij Relax Outdoor maken we gebruik van Renson overkappingen. Deze overkappingen bieden diverse mogelijkheden, zodat ervoor ieder wat wils is. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!