Fantasy spa’s, hét toegankelijke moment van ontspanning

Fantasy spa’s, hét moment van ontspanning

Wacht niet langer, het is tijd om dromen te realiseren.  Waan je in een oase van rust en ontspanning met de spa’s van Fantasy Spa’s. Fantasy Spa’s heeft het doel om spa’s toegankelijk te maken voor iedereen. Geniet van het samenzijn, de rust en de heerlijke temperaturen. Een spa is namelijk veel meer dan warm water.  

Fantasy Spa enamor Premier
Fantasy Spa Enamor Premier

Waarom een spa van Fantasy Spa’s?

Betaalbaar, mobiel en energiezuinig. Drie belangrijke pijlers in deze tijd. De spa’s worden roterend gegoten, hier komt minder productietijd bij kijken en er is minder materiaal nodig. De spa bestaat uit één geheel en is gemaakt voor lange termijn gebruik. Kortom, een parel in jouw tuin of balkon.  

Een spa op een balkon? Dat kan! De Fantasy-spa’s zijn licht van gewicht, zijn kwaliteitsvol ontworpen en passen nagenoeg overal. Door het lichtgewicht is het ook eenvoudig verplaatsbaar. Dus stel je wilt de spa verplaatsen naar een andere plek in de tuin of zelfs naar een ander huis of appartement, dan is dat geen enkel probleem!

We leven in een tijd waarin duurzaamheid onwijs belangrijk is. Daarom ligt bij deze spa’s daar de focus. De Fantasy-spa’s zijn geïsoleerd met schuim, hebben een interne thermostaat en een vergrendelbare thermische afdekking. Hierdoor wordt het water warm gehouden en is hij direct klaar voor de volgende onderdompeling. (Daarnaast voldoen deze Spa’s aan de California Energy Commission (CEC).  

Naast bovenstaande voordelen, heeft de Fantasy-spa een voordelige prijs. Je hebt al een spa vanaf €3495. Een mooie prijs voor een degelijke spa, waar je snel in kunt ontspannen door de plug en play functie. Met een divers aanbod van spa’s, is er voor ieder wat wils en door de kwalitatief hoogwaardige materialen beschik je over een spa die zoveel malen beter is dan een opblaas spa. Geniet jaren van en met de Fantasy spa’s ! Dit alles volgens de Amerikaanse kwaliteitsstandaarden zoals u deze van ons gewend bent en terug ziet in onze Caldera Spas

Verschillende Modellen

De Fantasy baden bestaan uit verschillende modellen. Van kleine varianten voor op het balkon tot baden voor het hele gezin. Droom groots met de Premier-serie. Een elegante spa met een strakke synthetische houten omkasting, duurzaam roterend gegoten kuip, digitaal controlepaneel, een rustige waterval, energiezuinige programmeerbare modi, LED-buitenverlichting, vormgegeven kussens, perfect gepositioneerde jets, LED-onderwaterverlichting en een vergrendelbare thermische afdekking. Een mini vakantie in eigen tuin en genieten van hydrotherapie? De Sports-serie past dan perfect bij jou. Deze spa is voorzien van duurzaam roterende gegoten kuip, digitaal controlepaneel, gepositioneerde jets, rustige waterval*, LED-onderwaterverlichting, vergrendelbare cover en een energiezuinige programmeerbare modi.  

Koud wijntje of spa rood bij je Spa en is de ingebouwde koellade niet genoeg? Dan kan dat ook nog met ‘the cool step’, een trapje waarbij de bovenste laag geïsoleerd is. Een koelbox is dus overbodig en in een mum van tijd geniet je in de spa van je favoriete drankje. Natuurlijk kun je hier ook handdoeken, speelgoed of andere spullen in bewaren. Naast ‘the cool step’ beschikken we ook nog over andere trapjes en accessoires voor de spa.  

coolstep handdoeken
ook handig voor handdoeken.
coolstep drinks
coolstep

Momenteel zijn bij Relax Outdoor weer volop Fantasy Spabaden op voorraad.

Wij hebben recentelijk 2 volle containers binnengekregen voor 2021. Bent u nou opzoek of uw perfecte Fantasy Spa er nou ook voor u tussenzit?

Neem dan snel contact met ons op om te kijken naar de actuele voorraad en mogelijkheden.